Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!) o încercare. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Panini Happy are 5635 de fani. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, roșii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tostadas De Creveți La Grătar {Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway}, Supă de roșii cu crutoane de brânză la grătar, și Supă de roșii cu crutoane de brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul panini la foc mare.Scoateți pulpa și semințele din jumătățile de roșii într-un castron mic.
Așezați o strecurătoare peste o cană de măsurare a lichidului; se toarnă pulpa și semințele prin strecurătoare pentru a colecta sucul de roșii.
Adăugați suficient bulion de legume în cupa de măsurare pentru a aduce cantitatea totală de lichid la 2 căni. Pune deoparte.
Stropiți părțile tăiate ale jumătăților de roșii cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare de mare și piper negru. Reglați grătarul astfel încât să fie ușor înclinat (nu complet plat), cu tava de scurgere în loc pentru a colecta sucurile care vor curge. În loturi, așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Închideți capacul, făcând contact ușor cu roșiile fără a le apăsa. Grătiți roșiile timp de 8-10 minute până când pielea exterioară este încrețită și roșiile sunt moi.Feliați ceapa în rondele groase de 1/2 inch (nu separați inelele).
Stropiți ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați ceapa pe grătar. Închideți capacul, făcând contact ușor cu roșiile fără a le apăsa. Grătiți ceapa timp de 4-6 minute până când sunt fragede.
Transferați ceapa pe o tăietură, lăsați-le să se răcească puțin și dați-le o cotletă aspră.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras roșu și amestecați timp de 4 până la 5 minute până începe să se înmoaie.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă un minut. Se amestecă roșiile la grătar, ceapa, zahărul, pătrunjelul, crenguța de cimbru și amestecul de legume. Aduceți supa la fierbere, reduceți focul și fierbeți neacoperit timp de 40 de minute.Purificați supa fie cu un blender de imersie, fie, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește fierbinte cu crutoane de brânză la grătar.