Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!)

Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!) o încercare. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Panini Happy are 5635 de fani. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, roșii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tostadas De Creveți La Grătar {Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway}, Supă de roșii cu crutoane de brânză la grătar, și Supă de roșii cu crutoane de brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul panini la foc mare.Scoateți pulpa și semințele din jumătățile de roșii într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați o strecurătoare peste o cană de măsurare a lichidului; se toarnă pulpa și semințele prin strecurătoare pentru a colecta sucul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați suficient bulion de legume în cupa de măsurare pentru a aduce cantitatea totală de lichid la 2 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Stropiți părțile tăiate ale jumătăților de roșii cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare de mare și piper negru. Reglați grătarul astfel încât să fie ușor înclinat (nu complet plat), cu tava de scurgere în loc pentru a colecta sucurile care vor curge. În loturi, așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Închideți capacul, făcând contact ușor cu roșiile fără a le apăsa. Grătiți roșiile timp de 8-10 minute până când pielea exterioară este încrețită și roșiile sunt moi.Feliați ceapa în rondele groase de 1/2 inch (nu separați inelele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Stropiți ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați ceapa pe grătar. Închideți capacul, făcând contact ușor cu roșiile fără a le apăsa. Grătiți ceapa timp de 4-6 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați ceapa pe o tăietură, lăsați-le să se răcească puțin și dați-le o cotletă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ardeiul gras roșu și amestecați timp de 4 până la 5 minute până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
10
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă un minut. Se amestecă roșiile la grătar, ceapa, zahărul, pătrunjelul, crenguța de cimbru și amestecul de legume. Aduceți supa la fierbere, reduceți focul și fierbeți neacoperit timp de 40 de minute.Purificați supa fie cu un blender de imersie, fie, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se servește fierbinte cu crutoane de brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista