Supa de roșii de grădină cu chimen este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, roșii, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă de sfeclă și roșii cu chimen, Supă de sfeclă și roșii cu chimen, și Supă De Roșii De Grădină.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o oală de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf mare de sare și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați roșiile și dați la fiert. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt supoase, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Treceți supa printr-o moară de alimente sau o sită fină, apăsând puternic pe solide. Întoarceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați bulionul de pui și zahărul și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 10 căni, aproximativ 25 de minute. Se amestecă pătrunjelul și leușteanul tocat. Puneți supa în boluri puțin adânci, garnisiți cu frunzele de leuștean și stropiți cu ulei de măsline.