Supa de roșii cu usturoi prăjit și ierburi este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt, sare și piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete prăjite și supă de roșii cu ierburi proaspete, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa si telina in ulei de masline intr-un cuptor olandez la foc mediu. Când ceapa este translucidă (aproximativ 7 minute), adăugați roșiile, bulionul, oregano, busuiocul și cayenne. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Transferați jumătate din supă în blender, adăugați usturoiul prăjit și pur și simplu până când este destul de neted. Dacă doriți o supă groasă, adăugați jumătatea amestecată înapoi în oală. Pentru o supă mai fină, amestecați restul de supă și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust și fierbeți timp de aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Gustați supa și, dacă este prea acidă, adăugați zahăr, suficient pentru a scoate marginea. Dacă doriți, serviți cu crutoane sau o lingură de iaurt agitat în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat