Supă de roșii cu usturoi prăjit și ierburi

Supă de roșii cu usturoi prăjit și ierburi
Supa de roșii cu usturoi prăjit și ierburi este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt, sare și piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete prăjite și supă de roșii cu ierburi proaspete, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa si telina in ulei de masline intr-un cuptor olandez la foc mediu. Când ceapa este translucidă (aproximativ 7 minute), adăugați roșiile, bulionul, oregano, busuiocul și cayenne. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Transferați jumătate din supă în blender, adăugați usturoiul prăjit și pur și simplu până când este destul de neted. Dacă doriți o supă groasă, adăugați jumătatea amestecată înapoi în oală. Pentru o supă mai fină, amestecați restul de supă și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust și fierbeți timp de aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Gustați supa și, dacă este prea acidă, adăugați zahăr, suficient pentru a scoate marginea. Dacă doriți, serviți cu crutoane sau o lingură de iaurt agitat în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista