Supă de roșii cu usturoi prăjit și ierburi

Supa de roșii cu usturoi prăjit și ierburi este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt, sare și piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete prăjite și supă de roșii cu ierburi proaspete, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Saut ceapa si telina in ulei de masline intr-un cuptor olandez la foc mediu. Când ceapa este translucidă (aproximativ 7 minute), adăugați roșiile, bulionul, oregano, busuiocul și cayenne. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Transferați jumătate din supă în blender, adăugați usturoiul prăjit și pur și simplu până când este destul de neted. Dacă doriți o supă groasă, adăugați jumătatea amestecată înapoi în oală. Pentru o supă mai fină, amestecați restul de supă și readuceți-o în oală.
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust și fierbeți timp de aproximativ 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Gustați supa și, dacă este prea acidă, adăugați zahăr, suficient pentru a scoate marginea. Dacă doriți, serviți cu crutoane sau o lingură de iaurt agitat în fiecare bol.