Supă de păstârnac și morcovi

Supă de păstârnac și morcovi
Supa de păstârnac și morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 735 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tubetti, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Supă de morcov și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ambele părți ale pâinii cu untul și prăjiți până devin aurii. Frecați ușor 1 parte a crutoanelor cu cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
CrutoaneCrutoane
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați păstârnacul și morcovii și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă prazul, apoi se adaugă bulionul și frunza de dafin. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se fierbe. Gatiti la foc mic pana cand legumele sunt moi, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită cu sare până nu destul de al dente, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se adaugă în supă, se acoperă și se gătește până la al dente, aproximativ 3 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu crutoanele de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De UsturoiCrutoane De Usturoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
6
Se servește cu: salată și șuncă vindecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista