Supă de pui și Tomatillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui și Tomatillo. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cap la magazin și ridica monterey jack, pui, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă De Pui Tomatillo, Supă De Pui Tomatillo Prăjită, și Supă de pui Tomatillo cu Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați puiul cu sare și piper, apoi rumeniți-l pe ambele părți în unt sau ulei de măsline la foc mare într-o tigaie de saut suficient de mare pentru a-l ține într-un singur strat. Când puiul este bine rumenit, după aproximativ 8 minute pe partea pielii și 10 minute pe partea cărnii, scoateți-l din tigaie și sotati ușor ceapa și usturoiul în grăsimea rămasă în tigaie. (Dacă grăsimea a ars, turnați-o și adăugați 2 linguri de ulei proaspăt sau unt.)
Întoarceți puiul în tigaie împreună cu tomatillos, jalapeos și bulion. Acoperiți tigaia și fierbeți ușor până se face puiulva fi ferm la atingereaproximativ 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, scoateți puiul și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea, scoateți carnea de pui, tăiați-o în bucăți de mușcătură și aruncați oasele. Îndepărtați orice grăsime sau spumă care a plutit în vârful supei.
Lucrați ingredientele din tigaie printr-o moară de alimente cu un disc mediu sau curățați-le într-un blender și strecurați-le printr-o strecurătoare cu plasă medie.
Combinați tomatillos în piure cu coriandru și pui. Subțiați supa cu puțin bulion sau apă dacă este prea groasă. Condimentează cu sare și piper sau cayenne dacă are nevoie de mai multă căldură.
Serviți smântână, brânză rasă sau ambele.Sugestii și variații uneori adaug o ceașcă de boabe de porumb la supele mexicane, deoarece se potrivesc bine cu aproape orice ingredient Mexican. Doar adăugați boabele de porumb împreună cu tomatillos și curățați amestecul împreună.
Semințele de dovleac decojite și prăjite ( ceașcă curățată într-un blender cu puțină supă, adăugată înainte de strecurare) sunt, de asemenea, o notă tipic mexicană; vor da supei o aromă distinctivă și, de asemenea, o vor face considerabil mai groasă.
De asemenea, poate doriți să experimentați adăugarea de ardei iute uscați (vezi capitolul ingrediente) în supă cu puțin timp înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;