Supa de pui și spanac cu ierburi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, rozmarin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui cu ierburi cu fasole asortată, Supă de pui-legume cu bile matzo cu ierburi, și Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Se amestecă spanacul; gatiti 30 de minute mai mult sau pana cand spanacul este ofilit. Se acoperă cu brânză.