Supă De Pui Și Spanac Cu Ierburi

Supă De Pui Și Spanac Cu Ierburi
Supa de pui și spanac cu ierburi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, rozmarin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui cu ierburi cu fasole asortată, Supă de pui-legume cu bile matzo cu ierburi, și Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Se amestecă spanacul; gatiti 30 de minute mai mult sau pana cand spanacul este ofilit. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista