Supă de pui și porumb cu Chile-Salsa de mentă

Supă de pui și porumb cu Chile-Salsa de mentă
Supa de pui și porumb cu Salsa Chile-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de usturoi, tulpină de țelină, jalapeinculos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Supă de pui și porumb cu Chile-Salsa de mentă, Supă verde de Chile, pui și porumb, și Burgeri Chile Cu Salsa De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char ardei iute peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne, întorcându-se ocazional,până se înnegrește peste tot (acest lucru adaugă o aromă de fum și face pielea ușor de îndepărtat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Lasă să se răcească. Folosind un cuțit mic, răzuiți pieleadin ardei iute; aruncați. Tăiați grosolan ardeii iute (pentru o salsa mai blândă, aruncați semințele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Faceți o pastă tocând usturoi și 1 linguriță de sare pe o suprafață de lucru, răzuind ocazional cu partea cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Adăugați ardei iute și tocați mărunt, apoi adăugați mentă și fintăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
5
Se transferă într-un castron; se amestecă uleiul. Condimentațicu mai multă sare, dacă doriți. Faceți înainte: Salsapoate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți puiul și bulionul într-un vas mareoale grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă doar pentru a acoperi puiul.Aduceți la foc mic la foc mare, degresând ocazional suprafața (spuma poate adăuga arome mai amare în supă; aruncați-o în timp ce faceți). Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți,continuând să degresați suprafața ocazional,timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
SupăSupă
3
Adăugați știuleți de porumb, ceapă înjumătățită,usturoi, morcov, țelină, boabe de piper, frunze de dafin și 2 lingurițe de sare. Reduceți căldura la minimși fierbeți până când carnea de sân este doar gătităprin, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PorumbPorumb
CarneCarne
SareSare
4
Transferați puiul pe o tăietură; lasăse răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de sân; pune deoparte(gătirea cărnii de sân mai mult o va facegust). Întoarceți puiul în oală. Se fierbe la foc mic până când picioarele și coapsele sunt gătite, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați puiulîntr-un platou; lasa sa se raceasca usor. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas mare; aruncați solidele. Tăiați toată carnea de pui,aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Aduceți bulionul strecurat la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Adăugațimiezuri de porumb și gătiți până se încălzește,aproximativ 3 minute.
10
Adăugați ceapa roșie; gatiti pana lacrisp-licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
11
Adăugați pui; se fierbe, amestecând ocazional, până se încălzeșteprin, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
1
Împărțiți supa între caldbowls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
2
Se ornează cu roșii și tortillachips. Strângeți pene de var; adăugațimargini la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
TomateTomate
SupăSupă
3
Serviți, trecând chile-mintsalsa și sare de mare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista