Supă De Pui Și Orez Cajun

Supă De Pui Și Orez Cajun
Supa de pui și orez Cajun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 879 calorii, 68G de proteine, și 53G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, piper, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cajun Și Orez, Pui Cajun și orez, și Pui Cajun Cremos Și Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas mare; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați frunzele de dafin, sarea, condimentele de pasăre și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți puiul din bulion; se lasă deoparte să se răcească. Tulpina bulion, aruncând condimente. Puneți deoparte 6 căni de bulion pentru supă; salvați bulionul rămas pentru o altă utilizare. Grăsime degresată din bulion de supă. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți puiul din oase; aruncați oasele. Tăiați și puneți deoparte 3 căni de pui (salvați puiul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Într-un vas mare, sotati ceapa si telina in unt pana cand ceapa este crocanta-frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, sucul de portocale, coriandrul, condimentele și bulionul rezervat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă orezul, fasolea și puiul rezervat; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul CMS Sauvignon Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
CMS Sauvignon Blanc vin
CMS Sauvignon Blanc vin
Superb unghiular cu note de mere verzi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista