Supă de pui și ghimbir

Supă de pui și ghimbir
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui și ghimbir ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui de crescătorie liberă, sos de fasole, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Pui Cu Ghimbir, Supă De Ghimbir De Pui, și Supă De Pui Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Se macină cilantrostems, usturoi, ghimbir tocat și boabe de piper în mini procesor pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adauga pasta; saut pana la inceperea colorarii, aproximativ 7 minute.
4
Adăugați vin de orez, creșteți căldura și fierbeți 2 minute. Se amestecă sosul de stridii, sosul de fasole galbenă și zahărul, apoi se adaugă bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Vin De OrezVin De Orez
BulionBulion
SosSos
ZahărZahăr
5
Adăugați bucăți de pui în oală. Aduceți supa la foc mic. Acoperiți și puneți la cuptor până când puiul este fraged, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți supa din cuptor și lăsați să stea, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați bucățile de pui pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
8
Îndepărtați pielea și oasele.
9
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură. Întoarceți bucățile de pui în supă. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. Scoateți grăsimea, dacă doriți, și încălziți supa la foc mic înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
SupăSupă
10
Supă de oală și niște pui în 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Garnisiți cu fâșii de ghimbir proaspăt, ceapă verde și inele de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista