Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de pui-varză ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 73 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână varză, suc de roșii, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă de pui cu varză și roșii, Supă De Varză Cu Pui Și Carne De Porc, și C supă pătrată (pui și varză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa si telina in ulei fierbinte intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute. Se amestecă vinul, următoarele 4 ingrediente și 4 căni de apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
2
Se amestecă varza. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
3
Adăugați pui, sare și piper. Simmer, acoperit, 15 minute.