Supă de pui sefardică cu Sofrito și bile matzo Herbate
Supa de pui sefardic cu Sofrito și bile matzo Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 654 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, șofranul, masa matzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supa de pui-legume cu bile matzo Herbed, Supă De Pui Cu Bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face bilele matzo, aduceți o oală mare cu apă sărată sau bulion de pui la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Matzo
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Bateți ouăle, uleiurile, grăsimea de pui, apa, pătrunjelul, sarea, praful de usturoi și piperul într-un bol mediu. Într-un castron separat, adăugați făina matzo și Cerneți praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Grăsime De Pui
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă împreună, apoi se pliază în ouă. Se acoperă cu folie de plastic, se apasă strâns pe aluat și se dă la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Umeziți-vă ușor mâinile cu apă și formați amestecul matzo în 24 de bile de dimensiuni de nuc. Aruncați cu grijă bilele matzo în apă sau bulion. Reduceți căldura la mediu și acoperiți parțial. Fierbeți ușor până când bilele matzo sunt fierte, aproximativ 40 de minute. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați bilele matzo într-un bol mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Matzo
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Skimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Între timp, faceți supa. Aduceți bucățile de pui și stocul la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare, îndepărtând spuma care se ridică la suprafață. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe, parțial acoperit, până când puiul este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți puiul din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Îndepărtați și aruncați pielea, tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii și rezervați carnea până la service. Întoarceți oasele rămase înapoi în bulion și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute mai mult pentru a dezvolta în continuare aroma supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
În timp ce supa fierbe, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa, roșiile, ardeii roșii și verzi, cilantro, usturoiul și șofranul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele din sofrito sunt fragede, dar nu rumenite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
șofran
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați sosul fierbinte, dacă utilizați. Puneți sofrito-ul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12
Când este gata de servit, strecurați supa și aruncați oasele. Întoarceți supa în oală și amestecați bucățile de sofrito și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați bilele matzo și fierbeți până când bilele matzo sunt încălzite, aproximativ 5 minute. (Supa și bilele matzo pot fi preparate cu până la 2 zile înainte, răcite, acoperite și refrigerate. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
14
Puneți supa, împreună cu bilele de sofrito, pui și matzo în boluri și serviți fierbinte, cu o picătură opțională de grăsime suplimentară de pui topită (schmaltz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schmaltz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Matzo
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional