Supă De Pui-Legume
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de pui-legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 692 calorii, 48G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați puiul prăjit, apa, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Supă de pui și legume, Supă De Legume De Pui, și Supă De Legume De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui.
Îndepărtați și aruncați pielea de la pui; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți puiul pe jumătate pe lungime; se introduce într-un cuptor olandez. Acoperiți cu 8 căni de apă; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute. Grăsime degresată de pe suprafața bulionului; aruncați grăsimea.
Adăugați țelina și următoarele 4 ingrediente (prin nap) la tigaie, amestecând bine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt aproape fragede, amestecând ocazional.
Scoateți puiul; lăsați să stea 10 minute.
Scoateți puiul din oase; tăiați puiul cu 2 furculițe pentru a produce 6 căni de carne. Aruncați oasele. Se fierbe amestecul de legume 10 minute sau până se înmoaie. Întoarceți puiul mărunțit în tigaie. Se amestecă sare, piper și mărar, dacă se dorește.
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 cană amestec de pui.