Supă De Praz De Cartofi Prăjiți

Supă De Praz De Cartofi Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de praz prăjită cu cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de slănină, cartofi și praz cu usturoi prăjit, Usturoi prăjit, cartofi, praz și supă de fenicul, și Supă de Praz de cartofi prăjiți cu crutoane de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați cartofii și prazul pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați pentru a acoperi legumele uniform. Prăjiți timp de 40 până la 45 de minute, întorcându-le cu o spatulă de câteva ori în timpul gătitului, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați rucola și aruncați pentru a combina. Prăjiți încă 4 până la 5 minute, până când rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
6
Scoateți tigaia din cuptor și puneți peste 2 arzătoare. Se amestecă vinul și 1 cană de bulion de pui și se gătește la foc mic, răzuind orice bucăți prăjite crocante care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
În loturi, transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel, adăugând lichidul de tigaie și aproximativ 5 căni din bulionul de pui pentru a face un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă piureul într-o oală mare sau cuptor olandez. Continuați să curățați legumele în loturi până când toate sunt terminate și combinate în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 căni de stoc pentru a face o supă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
10
Adăugați smântâna, creme fraiche, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Când este gata de servit, reîncălziți ușor supa și bateți în 2 linguri de vin alb și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Se servește fierbinte cu o grătar suplimentar de parmezan și șalotă crocantă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
13
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când ajunge la 220 de grade F pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Reduceți căldura la minim, adăugați șalotii și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, până când devin un maro auriu bogat. Temperatura ar trebui să rămână sub 260 de grade F. amestecați ocazional șobolanii pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
15
Scoateți-le din ulei cu o lingură pliată, scurgeți-le bine și întindeți-le să se răcească pe prosoape de hârtie. După ce s-au uscat și crocant, pot fi păstrate la temperatura camerei, acoperite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista