Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de praz prăjită cu cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de slănină, cartofi și praz cu usturoi prăjit, Usturoi prăjit, cartofi, praz și supă de fenicul, și Supă de Praz de cartofi prăjiți cu crutoane de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați cartofii și prazul pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați pentru a acoperi legumele uniform. Prăjiți timp de 40 până la 45 de minute, întorcându-le cu o spatulă de câteva ori în timpul gătitului, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați rucola și aruncați pentru a combina. Prăjiți încă 4 până la 5 minute, până când rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
6
Scoateți tigaia din cuptor și puneți peste 2 arzătoare. Se amestecă vinul și 1 cană de bulion de pui și se gătește la foc mic, răzuind orice bucăți prăjite crocante care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
În loturi, transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel, adăugând lichidul de tigaie și aproximativ 5 căni din bulionul de pui pentru a face un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă piureul într-o oală mare sau cuptor olandez. Continuați să curățați legumele în loturi până când toate sunt terminate și combinate în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 căni de stoc pentru a face o supă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
10
Adăugați smântâna, creme fraiche, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Când este gata de servit, reîncălziți ușor supa și bateți în 2 linguri de vin alb și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se servește fierbinte cu o grătar suplimentar de parmezan și șalotă crocantă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă
13
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când ajunge la 220 de grade F pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Reduceți căldura la minim, adăugați șalotii și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, până când devin un maro auriu bogat. Temperatura ar trebui să rămână sub 260 de grade F. amestecați ocazional șobolanii pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
15
Scoateți-le din ulei cu o lingură pliată, scurgeți-le bine și întindeți-le să se răcească pe prosoape de hârtie. După ce s-au uscat și crocant, pot fi păstrate la temperatura camerei, acoperite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional