Supă de porumb și nucă de cocos (Sopa de Chocolo y Coco)
Rețeta supă de porumb și nucă de cocos (Sopa de Chocolo y Coco) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de porumb învelite în stil columbian (Envueltos de Chocolo), Supă De Porumb (Sopa De Elote), și Bacalao con Salsa de Coco y Choclo (pește de Cod cu sos de nucă de cocos-porumb).
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu, așezați apa, boabele de porumb și știuleții, coriandru, ceapă, usturoi, cartof, chimen, boia, sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Adăugați laptele de cocos și gătiți încă 10 minute. Aruncați știuleții de porumb, apoi curățați supa într-un blender până se omogenizează.
Transferați supa înapoi în oală și aduceți la fierbere, opriți focul și serviți.Pentru creveți: frecați creveții cu boia, chimen, sare și piper.
Se pune într-o tigaie saut cu 1 lingură de ulei de măsline, se gătește aproximativ 2 minute pe fiecare parte și se acoperă fiecare bol de supă cu 3 creveți.