Supă de porumb și cartofi din sud-vest
Supa de porumb și cartofi din sud-vest este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi fumurii din sud-vest și pudră de porumb, Crock Pot Southwestern Porumb & Cartofi Chowder, și Supă De Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într - o oală grea de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, jalapele aproximativ, sare și piper, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie palidă, aproximativ 8 minute.
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Adăugați bulion, apă și cartofi în amestecul de ceapă și acoperiți oala, apoi aduceți la fierbere la foc mare.
Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când cartofii sunt foarte fragezi, 12 până la 14 minute.
Zdrobiți grosolan cartofii în oală cu un tocător de cartofi. Se amestecă porumbul și se fierbe, neacoperit, 3 minute.
Se amestecă sucul de lămâie, coriandrul și sarea după gust.