Supă de porumb dulce, eglefin și cartofi

Supă de porumb dulce, eglefin și cartofi
Rețeta se poate face supă de porumb dulce, eglefin și cartofi în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.27 pe portie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food are 118 fani. Un amestec de eglefin, știuleți de porumb dulce, slănină cu dungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eglefin afumat și pudră de porumb dulce cu pâine cu usturoi herby, Supa de cartofi și porumb dulce Wicklewood Wench, și Supă De Eglefin Și Cartofi.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare. Se prăjește ceapa și slănina timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cartofii în tigaie și gătiți încă 2 minute, apoi turnați bulionul și fierbeți timp de 8 minute sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați boabele de porumb și eglefinul afumat. Gatiti inca 3 minute apoi adaugati crema dubla si putin piper negru. Gustați înainte de a adăuga orice sare, apoi amestecați pătrunjelul tocat. Puneți în boluri și serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Cremă DublăCremă Dublă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista