Supă de porumb dulce, eglefin și cartofi

Supă de porumb dulce, eglefin și cartofi
Rețeta se poate face supă de porumb dulce, eglefin și cartofi în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.27 pe portie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food are 118 fani. Un amestec de eglefin, știuleți de porumb dulce, slănină cu dungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eglefin afumat și pudră de porumb dulce cu pâine cu usturoi herby, Supa de cartofi și porumb dulce Wicklewood Wench, și Supă De Eglefin Și Cartofi.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare. Se prăjește ceapa și slănina timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați cartofii în tigaie și gătiți încă 2 minute, apoi turnați bulionul și fierbeți timp de 8 minute sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați boabele de porumb și eglefinul afumat. Gatiti inca 3 minute apoi adaugati crema dubla si putin piper negru. Gustați înainte de a adăuga orice sare, apoi amestecați pătrunjelul tocat. Puneți în boluri și serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Cremă DublăCremă Dublă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista