Supa de porc și varză este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 325 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Varză Cu Pui Și Carne De Porc, Supă De Găluște De Porc Și Varză, și Supă de porc și tăiței cu Shiitake și varză de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cârnații într-o oală mare, rupeți-i și gătiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul și apa în oală cu cârnații. Se dizolvă granulele de bouillon de vită în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Vită
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă varza, cartofii, ceapa și usturoiul. Condimentează cu maghiran, sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)