Supă de picătură de ouă de Kale și parmezan (Stracciatella)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Kale și parmezan Egg Drop Soup (Stracciatella). Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper, parmezan, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Picătură De Ou, Stracciatella, Supă Italiană De Picătură De Ou, Stracciatella, și Supă De Ouă În Stil Roman: La Stracciatella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile dure din frunze și aruncați-le. Aranjați frunzele în stive, feliați transversal în panglici de 1/4 inch și puneți-le deoparte. (Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.)
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Se adaugă kale și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand se usuca, aproximativ 3 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați bulionul și măsurați sarea și piperul și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu scăzut și continuați să fierbeți până când varza s-a înmuiat, dar nu este moale și aromele s-au contopit, aproximativ 10 minute. Între timp, așezați ouăle și brânza într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți până se combină; pus deoparte.Creșteți căldura la mediu, turnați încet amestecul de ouă în cratiță și amestecați pentru a combina. Reveniți la foc mic, amestecând ocazional pentru a rupe orice bucăți mari de ou.
Se ia de pe foc, se gustă și se condimentează cu sare și piper după cum este necesar.