Supă De Pește Nova Scotia
Supa de pește Nova Scotia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 1 și costă 21,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 2615 calorii, 166g de proteine, și 185g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui De Arțar Nova Scotia, Vinaigreta de afine - gustul Nova Scotiei, și Nova Lox Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie.
Adăugați următoarele 5 ingrediente; capac. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede. Nu gătiți prea mult.
Îndepărtați frunza de dafin.
Adăugați pește; gatiti aproximativ 5 minute pana cand fulgii de peste sunt testati cu o furculita.Se amestecă smântâna; se încălzește încet, amestecând des, până la abur fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.