Chicago Chowder de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 448 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vermut, file de pește de cod, frunze de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciorba de pește a lui Jfk, A muri pentru supă de pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.