Supă de pește Curry cu Crut-tains (crutoane paleo)

Supă de pește Curry cu Crut-tains (crutoane paleo)
Curry Chowder de pește cu Crout-tains (crutoane paleo) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1420 calorii, 101G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $11.19 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de curry, sare, bucată de ghimbir de mărimea degetului mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pudră De Pește + Crutoane De Aluat Old Bay, Curcan afumat și Chowder de slănină cu Pumpernickel și crutoane de afine, și Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă.

Instrucțiuni

1
Pentru Ciorbă2 t ulei de cocos1 t semințe de chimion1 t semințe de muștar brun1 bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, tocată fin1 ceapă galbenă, tăiată cubulețe4 căței de usturoi, tocate1 t pudră de curry (dulce sau fierbinte)1 t garam masala1 cutie de lapte de cocos gras2 lbs pește alb, fulgios (am folosit cod)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
2
Pentru Crou-tains2 - 3 pătlagine verzi, tăiate cubulețe3 t ulei de cocossare
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Pentru Chowder
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
4
Într-o oală de supă de dimensiuni medii, topiți uleiul de cocos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați semințele de chimen și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Lasă-i să danseze în jurul oalei un minut sau două și apoi adaugă ghimbirul, usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se sotează până când ceapa este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați pudrele curry și garam masala. Aruncați în cutia laptelui de cocos. Amestecați totul în jur pentru a combina.Acum adăugați peștele. Doar aruncați fileurile întregi acolo. Amestecați-le în oală, din când în când, până când sunt gătite. Luați 2 furculițe și trageți peștele în fulgi (la fel ca și cum ați îndepărta un piept de pui sau un piept de vită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Piept De VităPiept De Vită
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți supa de pe foc și amestecați sucul de lămâie.Pentru Crou-tains (crutoane Paleo)într-o tigaie mare de sote, topiți uleiul de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
CrutoaneCrutoane
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați plantanele tăiate cubulețe. Ca întotdeauna, cu cât zarurile sunt mai mici, cu atât vor găti mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
11
Lăsați pătlaginele să se prăjească până când sunt gătite și au o crustă frumoasă la exterior. Nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute.La fel ca crutoanele obișnuite, crou-tainele au un gust mai bun în ziua în care sunt făcute. Nu că sunt necomestibile a doua zi, nu sunt la fel de crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
CrutoaneCrutoane
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista