Supă de pește Curry cu Crut-tains (crutoane paleo)

Curry Chowder de pește cu Crout-tains (crutoane paleo) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1420 calorii, 101G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $11.19 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de curry, sare, bucată de ghimbir de mărimea degetului mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pudră De Pește + Crutoane De Aluat Old Bay, Curcan afumat și Chowder de slănină cu Pumpernickel și crutoane de afine, și Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă.
Instrucțiuni
Pentru Ciorbă2 t ulei de cocos1 t semințe de chimion1 t semințe de muștar brun1 bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, tocată fin1 ceapă galbenă, tăiată cubulețe4 căței de usturoi, tocate1 t pudră de curry (dulce sau fierbinte)1 t garam masala1 cutie de lapte de cocos gras2 lbs pește alb, fulgios (am folosit cod)
Pentru Crou-tains2 - 3 pătlagine verzi, tăiate cubulețe3 t ulei de cocossare
Într-o oală de supă de dimensiuni medii, topiți uleiul de cocos la foc mediu.
Adăugați semințele de chimen și muștar.
Lasă-i să danseze în jurul oalei un minut sau două și apoi adaugă ghimbirul, usturoiul și ceapa.
Se sotează până când ceapa este gătită.
Adăugați pudrele curry și garam masala. Aruncați în cutia laptelui de cocos. Amestecați totul în jur pentru a combina.Acum adăugați peștele. Doar aruncați fileurile întregi acolo. Amestecați-le în oală, din când în când, până când sunt gătite. Luați 2 furculițe și trageți peștele în fulgi (la fel ca și cum ați îndepărta un piept de pui sau un piept de vită).
Scoateți supa de pe foc și amestecați sucul de lămâie.Pentru Crou-tains (crutoane Paleo)într-o tigaie mare de sote, topiți uleiul de cocos.
Adăugați plantanele tăiate cubulețe. Ca întotdeauna, cu cât zarurile sunt mai mici, cu atât vor găti mai repede.
Lăsați pătlaginele să se prăjească până când sunt gătite și au o crustă frumoasă la exterior. Nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute.La fel ca crutoanele obișnuite, crou-tainele au un gust mai bun în ziua în care sunt făcute. Nu că sunt necomestibile a doua zi, nu sunt la fel de crocante.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.