Supă de pește cu pâine și Rouille

Supă de pește cu pâine și Rouille
Supa de pește cu pâine și Rouille este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână rouille, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente , o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pește De Legume Cu Rouille, Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille, și Supă provensală de pește cu Rouille de șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați părțile verzi și albe de praz separat într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-le cu o lingură cu fante și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți verdeață de praz, ceapă, țelină și morcovi, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
VerziiVerzii
CeapăCeapă
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați șofran, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Frunze De DafinFrunze De Dafin
șofranșofran
5
Adăugați roșii proaspete și roșii pure și gătiți, amestecând, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Adăugați vin și fierbeți, neacoperit, până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Se amestecă în stoc și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute. Se toarnă cu grijă printr-o sită fină într-un castron, apoi se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie de grătar bine condimentată, la foc moderat, până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Periați pâinea cu restul de 2 linguri de ulei, apoi grătiți pe toate părțile până când apar urme de grătar. Rupeți pâinea în bucăți aspre de 3 inci și coaceți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până când este crocantă afară, dar moale în interior, aproximativ 10 minute. Crotes Cool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți untul într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți partea albă de praz, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați pește, bulion fierbinte și sare și aduceți la foc mic (peștele va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PeștePește
SareSare
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de rouille.
7
Puneți crotes în farfurii de supă și supă de oală peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se presară oregano și pătrunjel și se servește rouille rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
9
Nota bucătarilor: bulionul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți bulionul înainte de a adăuga la partea albă a prazului împreună cu peștele și rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PeștePește
PrazPraz

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista