Supa de pește cu pâine și Rouille este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână rouille, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente , o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pește De Legume Cu Rouille, Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille, și Supă provensală de pește cu Rouille de șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați părțile verzi și albe de praz separat într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-le cu o lingură cu fante și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți verdeață de praz, ceapă, țelină și morcovi, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Verzii
Ceapă
Praz
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați șofran, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Frunze De Dafin
șofran
5
Adăugați roșii proaspete și roșii pure și gătiți, amestecând, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Adăugați vin și fierbeți, neacoperit, până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Se amestecă în stoc și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute. Se toarnă cu grijă printr-o sită fină într-un castron, apoi se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie de grătar bine condimentată, la foc moderat, până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
3
Periați pâinea cu restul de 2 linguri de ulei, apoi grătiți pe toate părțile până când apar urme de grătar. Rupeți pâinea în bucăți aspre de 3 inci și coaceți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până când este crocantă afară, dar moale în interior, aproximativ 10 minute. Crotes Cool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți untul într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți partea albă de praz, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați pește, bulion fierbinte și sare și aduceți la foc mic (peștele va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Pește
Sare
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de rouille.
7
Puneți crotes în farfurii de supă și supă de oală peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Se presară oregano și pătrunjel și se servește rouille rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
9
Nota bucătarilor: bulionul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți bulionul înainte de a adăuga la partea albă a prazului împreună cu peștele și rouille.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.