Supă De Pește Albastru

Supă De Pește Albastru
Bluefish Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 694 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, file de pește albastru cu piele, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește Albastru Întreg La Grătar, Pește Albastru La Cuptor, și Pește Albastru În Papillote.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, gătiți slănina la foc mic până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
3
Adăugați untul și usturoiul în caserolă și gătiți la foc mic până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați țelina, ceapa și jalapeo și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați bulionul bogat de pește, porumbul și cartofii și aduceți la fierbere la foc moderat. Se fierbe până când cartofii încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Puneți câteva felii de cartofi pe partea laterală a caserolei pentru a îngroșa supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
6
Adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați peștele albastru și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbastruPește Albastru
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute. Amestecați ușor smântâna și busuiocul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista