Supă De Pește

Supă De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește. Această rețetă servește 16 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 268 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți apă, vin, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc sarata intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocanta; îndepărtați carnea de porc sărată, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Puneți carnea de porc sare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Ceapa Saut în picături fierbinți la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați cartofi, 4 căni de apă și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 până la 15 minute sau până când cartofii sunt aproape fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
VinVin
4
Aranjați fileurile peste cartofi; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Rupeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
5
Adăugați lapte evaporat și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mediu doar pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu carne de porc sărată rezervată, pătrunjel și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Sare De PorcSare De Porc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
6
Se servește cu grisine sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista