Supă de paste și Fagioli

Supă de paste și Fagioli
Rețeta supa Pastan e Fagioli ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 352 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei cald într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoi și saut 1 minut mai mult. Se amestecă fasolea, roșiile, bulionul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 10 minute.
5
Adăugați pastele și gătiți, amestecând des, până când pastele sunt al dente, cu 10 până la 12 minute mai mult. Condimentează din nou cu sare și piper. Subțire cu mai mult bulion, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare. Pentru a împacheta, reîncălziți la foc mediu-mic, amestecând des și turnați într-un termos.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista