Supă De Ouă De Primăvară

Supă De Ouă De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de ouă de primăvară. Această rețetă servește 4. O porție conține 267 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, frunze de busuioc rupte, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de picătură de ou cu verdeață de primăvară, Supă De Picătură De Ou, și Supă De Picătură De Ou.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovii, ceapa de primăvară și usturoiul și condimentați cu sare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Adăugați bulion și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
4
Adăugați sparanghel, mazăre de zahăr și mazăre și gătiți până când legumele sunt crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
MazăreMazăre
5
Între timp, bateți ouăle într-un castron mic cu 1 lingură de parmezan, un vârf de sare și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Reduceți căldura la minim și amestecați busuiocul și menta în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
MentăMentă
SupăSupă
7
Stropiți în amestec de ouă în 4 sau 5 locuri în jurul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Lăsați să stea 1 minut, astfel încât oul să se poată întări, apoi amestecați ușor 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie. Condimentați supa cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
SupăSupă
OuăOuă
9
Serviți supa acoperită cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista