Supă De Ouă Asiatică

Supă De Ouă Asiatică
Supa de ouă din Asia ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sos de soia, amidon de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă De Ouă, Supă De Ouă, și Supă De Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți la fiert supa, ghimbirul ras și sosul de soia. Într-o ceașcă mică, faceți o suspensie combinând amidonul de porumb și 2 linguri de bulion de pui. Se amestecă până se dizolvă. Se toarnă încet amestecul de amidon de porumb în timp ce se agită stocul, până se îngroașă. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
SupăSupă
3
Se toarnă ouăle încet, amestecând supa în aceeași direcție. Oul se va răspândi și pene. Opriți focul și adăugați ceapa verde. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
SupăSupă
OuăOuă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista