Supă De Orz De Vită

Supă De Orz De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de orz de vită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ceapă, bulion de carne de vită mai puțin sodiu, orz de perle și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz și carne de vită, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și ciupercile în tigaie; gătiți 6 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați carne de vită; bulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu; și frunze de dafin. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă orzul perlat; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când orzul perlat este fraged. Se amestecă sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime Fără Bulion De Carne De Vită Mai Puțin SodiuGrăsime Fără Bulion De Carne De Vită Mai Puțin Sodiu
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Orz De PerleOrz De Perle
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista