Supă De Orz De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de orz de vită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ceapă, bulion de carne de vită mai puțin sodiu, orz de perle și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz și carne de vită, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și ciupercile în tigaie; gătiți 6 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Adăugați carne de vită; bulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu; și frunze de dafin. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă orzul perlat; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când orzul perlat este fraged. Se amestecă sare și piper. Aruncați frunza de dafin.