Supă De Orz De Ciuperci De Vită

Supă De Orz De Ciuperci De Vită
Supa de orz de ciuperci de vită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile cu buton, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, și Cina De Duminică: Carne De Vită + Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare de supă sau un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați 2 linguri de ulei. Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe toate părțile până se rumenesc bine; acest lucru va dura aproximativ 15 minute. Puneți carnea deoparte și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Coborâți focul la mediu, adăugați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați morcovul, ceapa și țelina în tigaie și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în tigaie cu apa. Aduceți la fierbere, reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cimbru, orz și roșii, continuați să fierbeți supa, acoperită, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu-mare, adăugați ciupercile și sotati până devin aurii, aproximativ 10 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper după gust și adaugă-le în supă și mai fierbe încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea din supă; tăiați carnea din os și zaruri. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața supei cu o lingură sau o lingură mare. Întoarceți carnea în supă cu pătrunjelul. Condimentează supa cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Serviți în boluri calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista