Supă De Orz De Ciuperci De Vită

Supă De Orz De Ciuperci De Vită
Supa de orz de ciuperci de vită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile cu buton, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, și Cina De Duminică: Carne De Vită + Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare de supă sau un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați 2 linguri de ulei. Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe toate părțile până se rumenesc bine; acest lucru va dura aproximativ 15 minute. Puneți carnea deoparte și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Coborâți focul la mediu, adăugați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovul, ceapa și țelina în tigaie și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în tigaie cu apa. Aduceți la fierbere, reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cimbru, orz și roșii, continuați să fierbeți supa, acoperită, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu-mare, adăugați ciupercile și sotati până devin aurii, aproximativ 10 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper după gust și adaugă-le în supă și mai fierbe încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți carnea din supă; tăiați carnea din os și zaruri. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața supei cu o lingură sau o lingură mare. Întoarceți carnea în supă cu pătrunjelul. Condimentează supa cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Serviți în boluri calde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista