Supă De Orz De Ciuperci

Supă De Orz De Ciuperci
Supa de orz de ciuperci este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 195 calorii. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți ciuperci, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de orz și ciuperci, Supă De Ciuperci De Orz, și Supă De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți orzul și apa la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați ceapa, morcovii și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă bulion de vită și se aduce supa la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se continuă fierberea 15 minute. Se amestecă orzul și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
OrzOrz
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista