Supă De Orz De Ciuperci
Supa de orz de ciuperci este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 195 calorii. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți ciuperci, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de orz și ciuperci, Supă De Ciuperci De Orz, și Supă De Orz De Ciuperci.
Instrucțiuni
Aduceți orzul și apa la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați ceapa, morcovii și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 5 minute.
Se toarnă bulion de vită și se aduce supa la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se continuă fierberea 15 minute. Se amestecă orzul și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.