Supă De Orz De Ciuperci

Supă De Orz De Ciuperci
Supa de orz de ciuperci este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 195 calorii. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți ciuperci, țelină, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de orz și ciuperci, Supă De Ciuperci De Orz, și Supă De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți orzul și apa la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați ceapa, morcovii și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se toarnă bulion de vită și se aduce supa la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se continuă fierberea 15 minute. Se amestecă orzul și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
OrzOrz
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista