Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de orez sălbatic. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 263 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de făină, ulei de canolan, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați orezul, uleiul și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți ceapa, țelina și morcovul în unt până când legumele sunt aproape fragede. Se amestecă făina până se omogenizează; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă încet bulionul și orezul nedrenat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor. Reduceți căldura; amestecați smântâna, rozmarinul și sarea. Se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent-Perrier Brut ( Split). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.