Supă De Nucă De Cocos Thailandeză
Supa de nucă de cocos thailandeză este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție conține 144 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o supă preț rezonabil pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă de nucă de cocos Thailandeză, Supă De Nucă De Cocos Thailandeză, și Supă De Nucă De Cocos Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și, dacă doriți, iarba de lămâie și frunzele de tei de kaffir într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați creveți și fierbeți încă 10 minute. Aruncați ghimbirul și iarba de lămâie. Se amestecă ciupercile feliate și cilantro.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.