Supă De Nucă De Cocos Thailandeză

Supă De Nucă De Cocos Thailandeză
Supa de nucă de cocos thailandeză este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție conține 144 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o supă preț rezonabil pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă de nucă de cocos Thailandeză, Supă De Nucă De Cocos Thailandeză, și Supă De Nucă De Cocos Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente și, dacă doriți, iarba de lămâie și frunzele de tei de kaffir într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați creveți și fierbeți încă 10 minute. Aruncați ghimbirul și iarba de lămâie. Se amestecă ciupercile feliate și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista