Supă De Morcovi Și Păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi și păstârnac. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Un amestec de morcovi, cremă de brânză philadelphia, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Supă de morcov și păstârnac.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 6 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent.
Adăugați morcovi și păstârnac; gatiti si amestecati 8-10 min. sau până când păstârnacul se rumeneste ușor.
Se amestecă în apă și bulion; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 40 până la 45 min. sau până când legumele se înmoaie, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Descoperă. Se răcește 15 min.
Procesați supa, în loturi, în robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Reveniți la cratiță; gatiti la foc mic 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Adăugați cremă de brânză răspândită și pansamentul rămas; gatiti si amestecati 5 min. sau până când crema de brânză este topită și supa este bine amestecată.