Supă De Morcovi De Paște

Supă De Morcovi De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi de Paște. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște, Adorabile cupcakes cu morcovi de Paște, și Cupcakes cu tort de morcovi de Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 5 până la 6 minute. Se amestecă morcovii, bulionul, ghimbirul, 1 1/4 lingurițe de sare și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.Folosind un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la oală și reîncălziți la foc mediu.Între timp, bateți smântâna într-un castron mic până se formează vârfuri moi. Îndoiți sarea rămasă și mărarul. Împărțiți supa între boluri individuale și acoperiți cu crema de mărar.Sfat: înfășurați bine orice ghimbir rămas în plastic și păstrați-l la congelator, unde poate dura până la o lună. Nu este nevoie să se dezghețe; puteți tăia sau rade ghimbirul congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista