Supă De Morcovi De Paște

Supă De Morcovi De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi de Paște. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște, Adorabile cupcakes cu morcovi de Paște, și Cupcakes cu tort de morcovi de Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 5 până la 6 minute. Se amestecă morcovii, bulionul, ghimbirul, 1 1/4 lingurițe de sare și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.Folosind un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la oală și reîncălziți la foc mediu.Între timp, bateți smântâna într-un castron mic până se formează vârfuri moi. Îndoiți sarea rămasă și mărarul. Împărțiți supa între boluri individuale și acoperiți cu crema de mărar.Sfat: înfășurați bine orice ghimbir rămas în plastic și păstrați-l la congelator, unde poate dura până la o lună. Nu este nevoie să se dezghețe; puteți tăia sau rade ghimbirul congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista