Supă De Morcovi De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi de Paște. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște, Adorabile cupcakes cu morcovi de Paște, și Cupcakes cu tort de morcovi de Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 5 până la 6 minute. Se amestecă morcovii, bulionul, ghimbirul, 1 1/4 lingurițe de sare și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.Folosind un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la oală și reîncălziți la foc mediu.Între timp, bateți smântâna într-un castron mic până se formează vârfuri moi. Îndoiți sarea rămasă și mărarul. Împărțiți supa între boluri individuale și acoperiți cu crema de mărar.Sfat: înfășurați bine orice ghimbir rămas în plastic și păstrați-l la congelator, unde poate dura până la o lună. Nu este nevoie să se dezghețe; puteți tăia sau rade ghimbirul congelat.