Supă de morcov și păstârnac Gingered
Nevoie de un fără gluten, primal, întreg 30, și supă vegetariană? Supa de morcov și păstârnac Gingered ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcovi, jumătate și jumătate, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Supă De Păstârnac Și Praz Gingered, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac.
Instrucțiuni
Sotati telina si ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 10-15 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați ghimbir și gătiți 5 minute.
Adăugați morcovi, păstârnac și bulion de pui la cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când morcovii și păstârnacul sunt fragede.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor (aproximativ 5 până la 10 minute).
Procesați amestecul, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Întoarceți pur la cuptorul olandez. Se amestecă jumătate și jumătate, sare, piper și, dacă se dorește, ienibahar și nucșoară; se fierbe, amestecând ocazional, la foc mic 10 minute sau până se încălzește bine.