Supă de morcov și midii curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de morcovi și midii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.07 pe portie. O porție conține 545 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, apă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de midii curry și dovlecei de nucă, Friptură De Tigaie Cu Midii Curry, și Pilaf De Midii Curry.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați bulionul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Aruncați orice midii care sunt rupte sau nu se închid când sunt bătute.
Puneți vinul și midiile într-o oală mare din oțel inoxidabil. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand midiile se deschid, aproximativ 3 minute.
Scoateți midiile deschise. Continuați să fierbeți, descoperind oala după cum este necesar pentru a îndepărta midiile imediat ce cojile lor se deschid. Aruncați orice care nu se deschide. Când midiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți-le pe toate, cu excepția a doisprezece dintre ele, ținându-le peste oală pentru a prinde toate sucurile.
Pureați jumătate din amestecul de morcovi într-un blender sau robot de bucătărie. Întoarceți piureul în oala cu supă și amestecați sarea. Turnați cu grijă lichidul de gătit cu midii în supă, lăsând orice nisip în fundul oalei.
Adăugați midiile decojite în supă și gătiți la foc mic doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Serviți supa acoperită cu midii rezervate în coji.
Recomandarea vinului: alegerea perfectă cu condimente curry este un vin alb acid răcoritor. Încercați o sticlă de vin clasic de crustacee, Muscadet de Svre-et-Maine din Valea Loarei din Franța.