Supă de morcov și midii curry

Supă de morcov și midii curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de morcovi și midii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.07 pe portie. O porție conține 545 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, apă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de midii curry și dovlecei de nucă, Friptură De Tigaie Cu Midii Curry, și Pilaf De Midii Curry.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
4
Adăugați bulionul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
ApăApă
5
Aruncați orice midii care sunt rupte sau nu se închid când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
6
Puneți vinul și midiile într-o oală mare din oțel inoxidabil. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand midiile se deschid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți midiile deschise. Continuați să fierbeți, descoperind oala după cum este necesar pentru a îndepărta midiile imediat ce cojile lor se deschid. Aruncați orice care nu se deschide. Când midiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți-le pe toate, cu excepția a doisprezece dintre ele, ținându-le peste oală pentru a prinde toate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pureați jumătate din amestecul de morcovi într-un blender sau robot de bucătărie. Întoarceți piureul în oala cu supă și amestecați sarea. Turnați cu grijă lichidul de gătit cu midii în supă, lăsând orice nisip în fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
MidiiMidii
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați midiile decojite în supă și gătiți la foc mic doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
SupăSupă
10
Serviți supa acoperită cu midii rezervate în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
SupăSupă
11
Recomandarea vinului: alegerea perfectă cu condimente curry este un vin alb acid răcoritor. Încercați o sticlă de vin clasic de crustacee, Muscadet de Svre-et-Maine din Valea Loarei din Franța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuscadetMuscadet
CrustaceeCrustacee
CondimenteCondimente
Pudră De CurryPudră De Curry
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista