Supă de morcov-cimbru cu cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcov-cimbru cu smântână. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 251 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de morcov, stoc de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcov-cimbru cu cremă, Supă de morcovi cu pui și cimbru, și Supă de morcovi cu cimbru și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați morcovii, stocul și cimbrul într-o oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți de pe foc și transferați supa în două loturi într-un blender (sau puteți folosi un blender de imersie). Pureați supa complet, apoi amestecați mierea și smântâna. Gustați, apoi adăugați sare și piper după cum este necesar. Folosiți puțin bulion cald dacă supa are nevoie de subțiere.
Serviți cât este cald, cu câteva frunze de cimbru deasupra.
Pentru a îngheța: lăsați supa să se răcească, puneți-o în recipiente rezistente la congelator sau în recipiente cu capac și puneți-le în congelator.
Așezați recipientul pentru supă la frigider timp de 24 de ore pentru a se dezgheța încet sau puneți-l într-un bol cu apă rece timp de 45 de minute până la 1 oră.
Încălziți supa dezghețată într-o tigaie cu sos la foc mediu-mic până se încălzește, aproximativ 15 minute.