Supă de morcov-cimbru cu cremă

Supă de morcov-cimbru cu cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcov-cimbru cu smântână. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 251 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de morcov, stoc de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcov-cimbru cu cremă, Supă de morcovi cu pui și cimbru, și Supă de morcovi cu cimbru și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați morcovii, stocul și cimbrul într-o oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți de pe foc și transferați supa în două loturi într-un blender (sau puteți folosi un blender de imersie). Pureați supa complet, apoi amestecați mierea și smântâna. Gustați, apoi adăugați sare și piper după cum este necesar. Folosiți puțin bulion cald dacă supa are nevoie de subțiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți cât este cald, cu câteva frunze de cimbru deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Pentru a îngheța: lăsați supa să se răcească, puneți-o în recipiente rezistente la congelator sau în recipiente cu capac și puneți-le în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1
Așezați recipientul pentru supă la frigider timp de 24 de ore pentru a se dezgheța încet sau puneți-l într-un bol cu apă rece timp de 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți supa dezghețată într-o tigaie cu sos la foc mediu-mic până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista