Supă de mazăre dulce răcită și năsturel

Supă de mazăre dulce răcită și năsturel
Ciorba dulce răcită și Ciorba de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 247 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de bulion de legume, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Năsturel Răcită, Supă De Năsturel Răcită, și Cremă răcită de supă de năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați mazărea, năsturelul, pătrunjelul, bulionul, smântâna, sarea și piperul într-un blender. Puree până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați până se răcește, 5 până la 10 minute. Împărțiți între boluri individuale.Bacsis: pentru un plus de proteine, amestecați 1 cană edamame cu coajă congelată care a fost dezghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame DecojiteEdamame Decojite
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista