Supa de mazăre bătută ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 128 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată română, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă de mazăre bătută, și Supă De Mazăre Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Se amestecă laptele; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți amestecul de mazăre într-un blender; lăsați să stea 5 minute. Procesați până la neted. Se amestecă smântâna și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe