Supă de Mac și brânză
Supa de Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare kosher, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți.
Ceață o foaie de copt cu spray de gătit și aranjați feliile de roșii și baghetă pe ea într-un singur strat; condimentează cu sare și piper.
Coaceți până când pâinea se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Tocați șalotele, morcovul și țelina într-un robot de bucătărie. Mist o cratiță cu spray de gătit.
Adăugați legumele și gătiți la foc mediu-mare până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 2 minute. Se amestecă treptat bulionul și se aduce la fierbere; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 6-7 minute.
Adăugați laptele, brânzeturile și macaroanele și amestecați până când brânzeturile se topesc. Se condimentează cu piper. Topiți toasturile cu roșii; serviți pe supă.
Fotografie de Antonis Achilleos