Supă de linte și usturoi prăjit cu friptură arsă

Supă de linte și usturoi prăjit cu friptură arsă
Linte și supă de usturoi prăjită cu friptură arsă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 671 calorii, 37g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de rozmarin, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Friptura tocata cu usturoi prajit a Peculrooli, Sandvișuri cu friptură cu maioneză cu usturoi cu miere și ceapă roșie arsă, și Friptură prăjită din New York cu sos de unt de usturoi + ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mic pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând separat uleiul de usturoi și căței de usturoi. Aruncați rozmarinul. Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți separat uleiul de usturoi și căței de usturoi și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
RozmarinRozmarin
3
Așezați 3 căni de apă și linte verde într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 25 de minute. Linte rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Între timp, încălziți 1/4 cană ulei de usturoi în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați praz și salvie. Gatiti pana cand prazul este moale, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Adăugați 7 căni de bulion de legume, sos de soia, linte roșie și linte verde în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
LinteLinte
Linte RoșieLinte Roșie
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați igname și căței de usturoi și gătiți până când ignamele sunt fragede, adăugând mai mult bulion cu 1/2 cană, după cum este necesar pentru a acoperi legumele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
LegumeLegume
BulionBulion
YamYam
8
Adăugați kale în supă. Se fierbe la foc mic până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
KaleKale
SupăSupă
9
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de usturoi într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
11
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute. Felie subțire friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Împărțiți supa în 6 boluri. Aranjați friptura feliată deasupra supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Presărați brânză și pătrunjel, stropiți cu ulei de usturoi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista