Linte și supă de usturoi prăjită cu friptură arsă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 671 calorii, 37g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de rozmarin, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Friptura tocata cu usturoi prajit a Peculrooli, Sandvișuri cu friptură cu maioneză cu usturoi cu miere și ceapă roșie arsă, și Friptură prăjită din New York cu sos de unt de usturoi + ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mic pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând separat uleiul de usturoi și căței de usturoi. Aruncați rozmarinul. Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți separat uleiul de usturoi și căței de usturoi și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Usturoi
Rozmarin
3
Așezați 3 căni de apă și linte verde într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 25 de minute. Linte rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Între timp, încălziți 1/4 cană ulei de usturoi în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați praz și salvie. Gatiti pana cand prazul este moale, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Adăugați 7 căni de bulion de legume, sos de soia, linte roșie și linte verde în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Linte
Linte Roșie
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați igname și căței de usturoi și gătiți până când ignamele sunt fragede, adăugând mai mult bulion cu 1/2 cană, după cum este necesar pentru a acoperi legumele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Legume
Bulion
Yam
8
Adăugați kale în supă. Se fierbe la foc mic până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Kale
Supă
9
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de usturoi într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
11
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute. Felie subțire friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Împărțiți supa în 6 boluri. Aranjați friptura feliată deasupra supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Feliată
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Presărați brânză și pătrunjel, stropiți cu ulei de usturoi și serviți.