Supă de linte cu mazăre și șuncă

Supă de linte cu mazăre și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu mazăre și șuncă. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 400 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți linte, mazăre, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Supă de linte și mazăre cu cotlet de porc, Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre, și Salată de linte Puy cu boabe de soia, mazăre de zahăr și broccoli.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șunca, ceapa și 2 linguri de mărar; gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați țelina, morcovii, cartofii, 1/2 cană de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar moi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați bulionul de pui, 1 1/2 căni de apă și lintea; acoperiți și aduceți la foc mic. Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede și lintea începe să se destrame, încă 12 până la 15 minute. Se amestecă mazărea, iaurtul și restul de 1 lingură de mărar. Puneți supa în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
LinteLinte
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista