Supă de linte cu mazăre și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu mazăre și șuncă. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 400 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți linte, mazăre, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Supă de linte și mazăre cu cotlet de porc, Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre, și Salată de linte Puy cu boabe de soia, mazăre de zahăr și broccoli.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați șunca, ceapa și 2 linguri de mărar; gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați țelina, morcovii, cartofii, 1/2 cană de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar moi, 8 până la 10 minute.
Adăugați bulionul de pui, 1 1/2 căni de apă și lintea; acoperiți și aduceți la foc mic. Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede și lintea începe să se destrame, încă 12 până la 15 minute. Se amestecă mazărea, iaurtul și restul de 1 lingură de mărar. Puneți supa în boluri.
Fotografie de Antonis Achilleos