Supa de linte cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 211 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână linte, piure de roșii, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Roșie Cu Lămâie, Supă De Linte Cu Lămâie Și Rozmarin, și Supă de linte roșie cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotati prazul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați următoarele cinci ingrediente; se sotează 3-4 minute.
3
Adăugați apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați linte și frunze de dafin. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
5
Se amestecă coaja de lămâie, sarea, mărarul și piperul; se fierbe cu 30 de minute mai mult sau până când lintea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă sucul de lămâie.