Supă De Linte Cu Curry
Supa de linte Curried este o fără gluten și vegan rețetă cu 7 porții. O porție conține 116 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți apă, busuioc, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Supă De Linte Cu Curry, Supă De Linte Cu Curry, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Adăugați curry; saut 1 minut.
Adăugați apă și linte; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura. Se fierbe 40 de minute sau până când lintea este fragedă.
Așezați 4 căni de amestec de linte într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie.
Adăugați busuioc tocat, oțet, sare și roșii; gatiti pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Notă: ne-a plăcut în mod deosebit această supă făcută cu linte roșie. Cu toate acestea, sunt mai mici, se gătesc într-un timp mult mai scurt și au nevoie de mai puțin lichid, așa că ajustați în consecință.