Supă de linte cu curcan afumat

Supă de linte cu curcan afumat
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de linte cu curcan afumat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 647 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, linte brună, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă de linte cu curcan afumat, Curcan Afumat-Supă De Linte, și Curcan afumat și supă de legume cu linte.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul, țelina, morcovii și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile, frunza de dafin, lintea, curcanul afumat și 2 litri de apă și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este foarte fragedă, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați cartofii și fierbeți până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Scoateți carnea de curcan din oase și readuceți-o în supă; aruncați pielea, oasele și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Adăugați pătrunjelul și condimentați supa cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți, trecând brânza la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista