Supă de legume tocată de vită
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, supa de legume măcinată de vită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 187 de calorii, 9 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 14. Un amestec de granule de bulion de vită, porumb, bame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 47%. Încercați Supa de legume cu carne de vită măcinată, Supa rapidă de legume cu carne de vită măcinată și Supa picantă de carne de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, aduceți cartofii și apa la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați bulionul, supa, legumele, ceapa tocată uscată și carnea de vită la cartofii nescurși. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se încălzește, amestecând din când în când.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.