Supă De Legume Parfumată De Toamnă
Supa de legume de toamnă parfumată ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 7. O porție conține 257 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Supă De Legume Parfumată Thailandeză, Pere și toamnă-supă de legume, și Supă De Pâine De Legume De Toamnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 3-4 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă frunzele de dafin, boiaua, piperul și scorțișoara.
Se amestecă în dovlecei, roșii nedrenate, pastă de roșii și bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional.
Se amestecă porumbul și fasolea; creșteți căldura la mediu și fierbeți 5 minute.
Se presară busuioc înainte de servire.