Supă de legume, fasole și șuncă cu aragaz lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de legume, fasole și șuncă cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 247 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, țelină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Cu Fasole Mixtă Cu Aragaz Lent {Vegan}, Aragaz lent cincisprezece supă de fasole și legume (Crock Pot ) (luni fără carne), și Supă de Pesto de legume de vară cu aragaz lent {și un cadou cu aragaz lent!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează fasolea; clătiți bine și scurgeți. Înmuiați fasolea cel puțin 8 ore sau peste noapte conform instrucțiunilor pe pungă; scurgere.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați fasolea și toate ingredientele rămase.
Capac; gatiti la setare scazuta 8-12 ore. Înainte de servire, îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.