Supa de legume cu fasole roșie este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole De Legume, și Supă De Fasole De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați ardeii, țelina, ceapa și fasolea. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm